Γεννήθηκε στην Αθήνα.Συγγραφέας, ποιητής, μεταφραστής, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.Σπούδασε κοινωνιολογία, πολιτική επιστήμη, μουσική και σκηνοθεσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολούθησε διάφορα μεταπτυχιακά σεμινάρια και εργαστήρια στους τομείς της πολιτικής επικοινωνίας, των διεθνών σχέσεων και του θεάτρου.Ξεκίνησε να γράφει σε πολύ μικρή ηλικία. Ένα από τα πρώτα του ποιήματα δημοσιεύθηκε σε ηλικία 11 ετών σε συλλογικό τόμο του περιοδικού Αντί. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο (Εθνικό, Δη.Πε.Θε, ελεύθερο θέατρο) καθώς και μικρού μήκους, ντοκυμαντέρ και ένα σήριαλ. Με την κινηματογραφική και θεατρική δουλειά του έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ και έχει βραβευθεί.Έχει γράψει πολλά σενάρια για μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, ντοκυμαντέρ και σήριαλ. Επίσης δύο θεατρικά και στίχους για τραγούδια.

Έχει μεταφράσει αρχαίο δράμα, έργα του κλασσικού ρεπερτορίου καθώς και σύγχρονο δράμα. Επίσης ποίηση και μελέτες πολιτισμού. Έχει διδάξει επί σειρά ετών σενάριο, σκηνοθεσία, αισθητική της εικόνας και υποκριτική σε δημόσια ΙΕΚ και εργαστήρια θεάτρου. Διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Δηπεθε Ρόδου και στο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου.

Ίδρυσε (μαζί με την ηθοποιό Ελένη Παράβα) την εταιρία θεάτρου Σχολείον της Νυκτός και το θέατρο Χώρος. Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (και μέλος του ΔΣ της επί τετραετία – υπεύθυνος για θέματα θεάτρου), του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, του Φόρουμ ευρωπαίων σκηνοθετών, ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πανεπιστημιακού Θεάτρου. Διετέλεσε εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σκηνοθετών Οπτικοακουστικού (FERA).

Βιβλία

«Τέχνη για τις μάζες και τέχνη για την ελίτ», μελέτη του Μπογκομίλ Ράινοβ, μετάφραση από τα βουλγαρικά, περιλαμβάνεται στον τόμο Η μαζική κουλτούρα του ιμπεριαλισμού – εκδ. φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή, 1985 (εξαντλημένο).

«Ορέστης» του Ευριπίδη, μετάφραση, εκδ. Εταιρίας θεάτρου Σχολείον της Νυκτός, 1996 (εξαντλημένο). «Γράμματα σε μια Γυναίκα», ποίηση, εκδ. Θράκα 2019 (εξαντλημένο), β’ έκδ. Ενύπνιο 2020.  «#System Failure», διήγημα, στον τόμο Ο κόσμος του χθες ο κόσμος του Αύριο, εκδ. Καστανιώτη 2020, (τρίγλωσση ελληνικά, ισπανικά, πορτογαλικά).

Τρία χαϊκού, στον τόμο Τα Χαϊκού της Άνοιξης, εκδ. Ανεμολόγιο 2021. «Μαρίκες», μυθιστόρημα, εκδ. βιβλιοπωλείο της Εστίας, 2021.  «Χαιρετισμοί», ποίηση, εκδ. Ενύπνιο 2022. «Αποχαιρετισμοί», ποίηση, εκδ. Ενύπνιο 2022. Έργα του έχουν μεταφραστεί στα ισπανικά, αγγλικά, πορτογαλικά, καταλανικά και βουλγαρικά.