Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ. PEN GREECE 27η Μαΐου 2022  

Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ. PEN GREECE 

Αγαπητά μέλη,

Κατόπιν παραίτησης δύο μελών του Δ.Σ. του σωματείου PEN Greece, της Εριφύλης Μαρωνίτη (Αντιπρόεδρος) και της Χριστίνας Λιναρδάκη (Mέλος) και σύμφωνα με τις προβλέψεις της παρ. στ’ του άρθρου 14 του ισχύοντος καταστατικού του σωματείου, σας γνωρίζουμε ότι κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 23ης Μαΐου 2022 και ώρα 16.00, το Δ.Σ. αποφάσισε την αναπλήρωση των απελθόντων μελών του Δ.Σ. από τα ακόλουθα μέλη του σωματείου: Αγγελική Μποζίκη και Δημήτρη Φιλελέ.

Περαιτέρω, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27η Μαΐου 2022 (σήμερα) και ώρα 16:30, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, παρουσία της δικηγόρου Τατιάνας Παπαματθαίου, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση, η οποία είτε θα εγκρίνει την κάλυψη των θέσεων των απελθόντων μελών από τους αναπληρούντες, είτε θα προχωρήσει στην εκλογή νέων μελών του Δ.Σ. στη θέση των απελθόντων.

Συγκρότηση σε σώμα Δ.Σ. PEN GREECE 
27η Μαΐου 2022 

 

Ντίνα Σαρακηνού, Πρόεδρος
Κατερίνα Μαλακατέ, Αντιπρόεδρος
Τέσυ Μπάιλα, Γραμματέας
Αγγελική Μποζίκη, Ταμίας
Κωνσταντίνος Μπούρας, Μέλος
Κώστας Στοφόρος, Μέλος
Δημήτρης Φιλελές, Μέλος

To Δ.Σ. του PEN Greece εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και ευχαριστεί τα δύο μέλη που αποχώρησαν από το Δ.Σ. που όμως παραμένουν μέλη του σωματείου:

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο του PEN Greece ευχαριστεί θερμά το ιδρυτικό μέλος, Αντιπρόεδρο, Συντονίστρια των Αντιπροσώπων του σωματείου και μέλος της Επιτροπής Γυναικών Συγγραφέων, Εριφύλη Μαρωνίτη, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ιδέα της γέννησης του σωματείου, υπήρξε ακαταπόνητη στυλοβάτης όλων των ενεργειών που απαιτήθηκαν για σχεδόν τρία χρόνια έως και την ίδρυσή του, διετέλεσε με απόλυτη επιτυχία Αντιπρόεδρος και υπήρξε δυναμική πρωτοπόρος στην έως αυτή τη στιγμή κατεύθυνση και πορεία του. Η Εριφύλη Μαρωνίτη παραμένει στο δυναμικό της Επιτροπής Γυναικών Συγγραφέων.

Τη Χριστίνα Λιναρδάκη, μέλος του Δ.Σ., η οποία έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντα του Digital Manager του σωματείου με ακατάβλητη ενέργεια, ικανοποιώντας τις πολλές απαιτήσεις αυτής της υπεύθυνης θέσης, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική εικόνα του ελληνικού παραρτήματος του PEN International τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η  Χριστίνα Λιναρδάκη έδωσε ώθηση στις εργασίες του σωματείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχόμαστε ολόψυχα και στις δύο κυρίες προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ευδαιμονία και καλή επιτυχία στη συνέχεια, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή μας ότι συνεχίζοντας την πορεία την οποία χαράξαμε από κοινού θα έχουμε ένα σωματείο υγιές και δυνατό χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά τους. Ευελπιστούμε ότι οι δρόμοι μας θα ανταμώνουν συχνά και μαζί θα συνεχίσουμε τη φιλόδοξη πορεία του σωματείου, όπως και στο παρελθόν, με σύμπνοια και αλληλεγγύη.

Με εκτίμηση, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του PEN Greece 

Ντίνα Σαρακηνού, Πρόεδρος
Κατερίνα Μαλακατέ, Αντιπρόεδρος
Τέσυ Μπάιλα, Γραμματέας
Αγγελική Μποζίκη, Ταμίας
Κωνσταντίνος Μπούρας, Μέλος
Κώστας Στοφόρος, Μέλος
Δημήτρης Φιλελές, Μέλος