4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ – Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Το εκπαιδευτικό παιχνίδι και η τέχνη στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό» θα διεξαχθεί αποκλειστικά διαδικτυακά στις 4 και 5 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει, μετά από κρίση, Κεντρικές Ομιλίες, εισηγήσεις, εργαστήρια, eposters (σύγχρονα και ασύγχρονα).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, το Εργαστήριο Ψυχοπαιδαγωγικών Εφαρμογών στην Προσχολική Αγωγή, Labaratory for Research on Early Research on Early Childhood Psychopedagogy, Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑ.Σ.Ι.Π.Σ) και το Greek Cultural Institute.

Διευκρινίζεται πως η παρακολούθηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για ΟΛΟΥΣ και μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες και να δουν τις αναρτημένες παρουσιάσεις μέσω των συνδέσμων που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.conferencedu.weebly.com (Όσοι θέλουν βεβαίωση συμμετοχής θα πρέπει να δουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες ΕΔΩ ).

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, μουσειολόγους, μουσειοπαιδαγωγούς, βιβλιοθηκονόμους, φοιτητές, σπουδαστές, ερευνητές, εμψυχωτές ομάδων άτυπης εκπαίδευσης και σε όποιον ενδιαφέρεται για τις θεματικές του.

Επιλεγμένα άρθρα του Συνεδρίου δημοσιεύονται σε ειδικές θεματικές εκδόσεις των Διεθνών Περιοδικών του Μουσείου Περιοδικό “MUSEUM & EDUCATION, Μουσείο – Σχολείο – Εκπαίδευση” Περιοδικό Culture – Journal of Culture in Tourism, Αrt and Education

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ‒ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Iστοσελίδα συνεδρίου: www.conferencedu.weebly.com
Ηλεκτρονική διεύθυνση: info@ekedisy.gr
Facebook: https://www.facebook.com/educonferenc