13ο Διεθνές Συμπόσιο Κλασικής – Πρακτικής Φιλοσοφίας του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ – ΠΦΦ

Tο  13ο  Διεθνές  Συμπόσιο  Κλασικής –Πρακτικής Φιλοσοφίας του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού  Φόρουμ – ΠΦΦ (www.wpf.unesco.org), του μοναδικού Επιστημονικού Οργανισμού για τη διάδοση και καθιέρωση  της Πρακτικής Φιλοσοφίας παγκοσμίως με 60 εθνικά παραρτήματα σε τέσσερις (4) ηπείρους  και δεκατρία (13) χρόνια αδιάλειπτης διεξαγωγής παγκόσμιων Συμποσίων Πρακτικής Φιλοσοφίας ετησίως, θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση του Ελληνικού-Κεντρικού Τομέα του ΠΦΦ  με τις  Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΝΠΑΝ)  και την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών,  με θέμα

«Η Φιλοσοφική Σκέψη και Δράση ως παράγοντες αποτροπής μίας Παγκόσμιας Σύρραξης » 

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ακαδημίας  και Γενναδίου 8, Αθήνα  στις  13 και  14 Οκτωβρίου 2022 με ώρες διεξαγωγής συνεδριών  10πμ-1μμ και 3μμ-7μμ  πλαισιούμενων από πολιτιστικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκθέσουν ένα ή και δύο έργα με ανάλογο θέμα θα πρέπει να το/τα φέρουν την προηγούμενη ημέρα, 12 Οκτωβρίου 10-1 το πρωί στην αίθουσα της ΕΕΛ μαζί με το συνοδευτικό καβαλέτο τους. Το αντίτιμο συμμετοχής για την κάλυψη των εξόδων της έκθεσης είναι 15 ευρώ.

Τα έργα θα εκτίθενται στις 13 και 14/10 κατά τις ώρες διεξαγωγής των συνεδριών (10πμ-1μμ και 3μμ-7μμ).

Οι ποιητές που επιθυμούν να απαγγείλουν το ποίημά τους στην ποιητική βραδιά στις 13/10 και ώρα 6.00-7.00μμ παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση του ΠΦΦ κα Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία στο irene_doura@yahoo.com ή στο messenger Irene Doura Kavadia. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου χρόνου.

Στις 14/10 θα διεξαχθεί η παράσταση του κου Πάρι Κατσίβελου.